.

Διαγωνισμός '' Το δικό μου ρομπότ''

By 10/13/2014 ,

Ο καιρός κάνει τις τελευταίες του ζέστες. Ακόμα κυκλοφορώ με κοντομάνικο και στο σπίτι πατάω ξυπόλυτη αλλά επειδή θα την κάνει την στροφή είπαμε ότι πρέπει να οργανωθούμε. Χτες λοιπόν φτιάξαμε τις ντουλάπες. Για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα μπορείτε να δείτε την ανάρτησή μας με μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν εδώ.  Το αποτέλεσμα όμως είναι  να ανακαλύψω ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις στα παιδικά. Όταν πρόκειται να αγοράσουμε λοιπόν παιδικά ρούχα έχω συγκεκριμένα μαγαζιά που αγαπώ και εμπιστεύομαι.





Ένα από αυτά είναι το littlecloset.gr.  Ένα e-shop που είδα να δημιουργείται από την πρώτη στιγμή από την Βέρα (την αγαπημένη μας Owlmommy) και την Αγγελική με πολύ αγάπη. Είδα τα όνειρα των δυο αυτών κοριτσιών να γίνονται πραγματικότητα. Διάλεγαν μοδάτα, ευκολοφόρετα ρουχα με μεγάλη προσοχή στα υλικά. Γιατί σαν μαμάδες ήξεραν ότι το ρούχο πρέπει να είναι πρακτικό αλλά και κατάλληλο για τα ευαίσθητα δερματάκια.




Πήρα  πολλές φορές ρουχαλάκια από εκεί και τα αγάπησα γιατί ο μικρός μου τα λάτρεψε και άντεξαν στα πλυσίματα από σοκολάτες! Δείχνουν σαν καινούργια και ας έχουν φορεθεί τόσες φορές. Το κυριότερο όμως είναι ότι είμαι σίγουρη ότι δεν θα προκαλέσουν δερματικά στο παιδί μου. Και επιμένω σε αυτό αφού η δερματολόγος των παιδιών μου είναι κάθετη. ΜΟΝΟ βαμβακερά και υποαλλεργικά επιτρέπει.







Μπήκα λοιπόν και μαγεύτηκα με τις νέες παραλαβές  σε ρουχαλάκια. Χρωματιστές σταγόνες βροχής, σύννεφα και κεραυνοί! 






Και μετά μια βόλτα στα σχολικά. Τι καταπληκτικά τσαντάκια και lunch boxes ήταν αυτά!!! 






Μα ξέρετε ποια είναι η μεγάλη αγάπη των αγοριών μου.  Φυσικά τα παιχνίδια!!!!  Ο μεγάλος επέλεξε το κάστρο και ο μικρός μου πειρατής το καράβι. Ώρες ζωγραφίζαμε παρέα και μετά τα στόλισαν στα δωμάτιά τους!


Και επειδή θέλουμε να τα αγαπήσετε και εσείς ετοιμάσαμε super διαγωνισμό μαζί με το littlecloset.gr  για ένα τυχερό παιδάκι.


το banner  του διαγωνισμού μας

Το δώρο μας


Ενα προ-τυπωμένο, ανακυκλώσιμο κουτί αποθήκευσης. Το παιδί θα ζωγραφίσει το δικό του ρομπότ όπως ακριβώς το φαντάζεται! Ένα μοναδικό δώρο για παιδιά από 3 ετών + για ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης και χαράς! 


Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος;



  • Να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook πατώντας εδώ.


  • Να κάνετε like στη σελίδα του littlecloset στο facebook πατώντας  εδώ


  • Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.


  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα.


  • Η αποστολή του δώρου θα γίνει  από το littlecloset.gr.


  • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.


  • Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 21/10 στις 23:00 το βράδυ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εδώ, στη σελίδα μας στο facebook και θα ενημερωθεί ο νικητής μέσω email. O νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσα σε 5 μέρες για να του αποσταλεί το δώρο.

  





Καλή επιτυχία!

You Might Also Like

8 comments

  1. Η φόρμα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία δε φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Δεν φαινόταν στους ανώνυμους χρήστες. Καναμε μία μικρή αλλαγή και τώρα ειναι εφικτή η συμμετοχή σε όλους.Σας ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα
    Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

    Η ανάρτηση εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία μου! Είδα τον διαγωνισμό στο fb και ήρθα να δηλώσω συμμετοχή! Η Βέρα έχει επιλέξει πολύ όμορφα πράγματα! Μακάρι να κερδίσουμε το ρομποτάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω αγοράσει πολλά της σειράς και είναι απίθανα! Καλή επιτυχία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή