.

Πάρτυ πειρατών

By 6/10/2012 ,



Αυτές τις μέρες είχαμε την γιορτή στο σχολείο του γιού μου. Ήταν ντυμένος πειρατής και πήγαμε να τον δούμε όλοι  (παππούδες - γιαγιάδες). Αποφασίσαμε λοιπον να συνεχίσουμε το πάρτυ στο σπίτι με θέμα τους πειρατές. 

Αρχικά φτιάξαμε προσκλήσεις απο πλαστικά μπουκάλια, τα οποία τυλίξαμε με καφέ ριζόχαρτο. Για να μοιάζουν μάλιστα  πιο ταλαιπωρημένα  τα βάψαμε ελαφρώς με την μπογιά των παπουτσιών. Εκτυπώσαμε το κείμενο και βάψαμε το χαρτί πάλι με την βαφή των παπουτσιών. Στη συνέχεια με καφέ κηρομπογιά χρωματίστηκε ελαφρά  το χαρτί. Φυσικά προστέθηκαν και οι νεκροκεφαλές!



Ακολούθησε η διακόσμηση. Μικρά αντικείμενα που υπήρχαν ήδη στο σπίτι - σχετικά με το θέμα - τοποθετήθηκαν στην βεράντα. Προσθέσαμε και δυο κομμάτια ψεύτικου γκαζόν τα οποία το βράδυ έπαιξαν το ρόλο της πίστας χορού.







Τέλος ορισμένα απο τα φαγητά διακοσμήθηκαν κατάλληλα ώστε να δώσουν πειρατικό στυλ και στον μπουφέ. Για την  τούρτα  προτιμήστε καλύτερα ζαχαρόπαστα για την διακόσμηση. Η σαντιγύ και με δυσκόλεψε και έφερε ενα κάπως αστείο αποτέλεσμα.











You Might Also Like

2 comments